VOLS SENTIR, PENSAR I ACTUAR PER SER MÉS FELIÇ?
Subscriu-te a la Newsletter i tindràs l'oportunitat de rebre els recursos necessaris per començar a potenciar el pensament positiu, gestionar les teves emocions i actuar per ser més feliç!
 He llegit i accepto la politica de privacitatPolítica de privacitat: De conformitat amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades personals seran incorporades en un fitxer automatitzat de titularitat de Bet Masallera, amb la finalitat de donar-li informació sobre els serveis que oferim. L'informem que les seves dades no seran objecte de cessió en cap altra entitat. Per últim, l'informem que vostè podrà exercitar en qualsevol moment els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts en la legislació vigent sobre protecció de dades enviant un correu electrònic a: bm@betmasallera.com.
captcha
Escriu les lletres i/o numeros (lletres en majúscules):

Què és coaching & PNL?

Descobreix els beneficis que obtindràs si vols que t’acompanyi a través del coaching en el viatge d’aconseguir tot el que et proposis.
Tu ets la clau del canvi, el coaching és l’eina per aconseguir-ho!

Coaching vital

Coaching vital és un programa que t’acompanya a posar els ingredients necessaris i vitals a la teva vida per aconseguir els objectius que persegueixes.


Coaching x joves

Coaching x joves és un projecte dirigit a joves que tenen la necessitat i la motivació d’orientar-se per decidir quina direcció emprendre i començar a encaminar el seu futur acadèmic i/o laboral.